"Meer dan 3184 artikelen over Het Nieuwe Werken"

Werken 2.0

Nieuws


Je iPad als mobielkantoor

Je iPad als mobielkantoor


Leuk dat nieuwe werken en nog leuker dat je een iPad hebt gekregen om het allemaal mogelijk te maken. Maar hoe voorkom je nu dat je gewoon achter je pc blijft werken en op je iPad vooral je mail leest en spelletjes speelt?

Miljoen tablets
Inmiddels zijn er in Nederland meer dan een miljoen tablets verkocht, waarvan ruim 700.000 iPads. Steeds vaker worden deze aangeschaft met het doel om het werk slimmer, efficiënter, mobieler en zoveel mogelijk papierloos te maken.

Praktijk
In de praktijk blijkt dat daar weinig van terechtkomt, omdat zakelijke gebruikers eigenlijk niet weten hoe ze de iPad nou optimaal kunnen gebruiken. Vandaar dat Peter van Loevezijn het boek 'Je iPad als mobiel kantoor' heeft geschreven.

Tips
Het boek belooft een waslijst aan tips en handleidingen voor efficiënter, mobieler en papierloos te werken. Voor meer informatie en een inkijk exemplaar: klik hier. Voor een recensie van het boek, klik hier.

Tags: het nieuwe werken, tips, ipad

Deel dit artikel via Email Deel dit artikel op Twitter Deel dit artikel op Facebook Deel dit artikel op Hyves Deel dit artikel op LinkedIn Deel dit artikel op NuJij.nl
0 reacties


Vertel ons hoe u erover denkt


Plaats een reactie met uw LinkedIn account Klik op de LinkedIn button om een reactie te plaatsen


Gerelateerd Nieuws

Gerelateerde Blogs