"Meer dan 3184 artikelen over Het Nieuwe Werken"

Werken 2.0

Nieuws


Winnaars TelewerkPrijzen 2011 bekend

Winnaars TelewerkPrijzen 2011 bekend


Stichting TelewerkForum-Het Nieuwe Werken heeft gisteren tijdens het Jaarcongres de jaarlijkse TelewerkPrijzen uitgereikt. De TelewerkJaarprijs 2011 is gewonnen door Willem van den Berg van de Gemeente Heemstede. De TelewerkAspectprijs ging naar Kim Spinder van Deelstoel.

Stichting TelewerkForum/ HNW wil het telewerken in Nederland stimuleren door de mogelijkheden en voordelen van het telewerken onder de aandacht te brengen van overheid, werkgevers en werknemers. Het geven van voorlichting, adviezen en het verstrekken van informatie zijn haar belangrijkste taken.

Prijzen voor invoeren van Het Nieuwe Werken

Het TelewerkForum reikt de prijzen al sinds 1999 uit. De TelewerkJaarprijs wordt toegekend aan een in Nederland gevestigde organisatie die Het Nieuwe Werken op een goede manier in de bedrijfsvoering heeft ingevoerd. De TelewerkAspectPrijs is bestemd voor onderzoeken, artikelen, werkplekconcepten, producten of diensten die op een deelgebied een waardevolle bijdrage leveren aan de invoering van Het Nieuwe Werken.

De prijzen werden uitgereikt door Willem de Jager, Directeur Stichting TelewerkForum Het Nieuwe Werken. De genomineerden voor de TelewerkPrijzen werden beoordeeld door de jury op de volgende vier onderdelen:
- Visie, originaliteit en innoverend vermogen;
- Effectiviteit, toepasbaarheid en haalbaarheid voor de organisatie en voor de medewerker;
- Kwaliteit van de invulling;
- Voorbeeldfunctie voor andere organisaties in Nederland.

Integreren van Het Nieuwe Werken

Willem de Jager, directeur stichting TelewerkForum: "Deze prijzen zien we als een stimulans voor Nederlandse organisaties om Het Nieuwe Werken steeds meer te integreren. Veel bedrijven en instellingen zijn al op de goede weg en zij kunnen een inspiratie vormen voor anderen. Daarom krijgen de genomineerden de kans om voor een publiek te laten zien hoe ze met innovatieve oplossingen in zware economische tijden nu en in de toekomst kunnen bijdragen aan maatschappelijke en organisatorische problemen. Alleen door andere afspraken te maken tussen werkgevers en werknemers om tijd- en plaatsonafhankelijk te werken kunnen we bijvoorbeeld iets doen aan de toenemende vraag naar flexibele werkplekken en tijden."

Fusie TelewerkForum - Nederland Bereikbaar en W- Smartwork

Vanaf gisteren gaan Stichting TelewerkForum, Stichting Nederland Bereikbaar en Stichting Het Nieuwe Werken (W-Smartwork) samen verder. De drie stichtingen hebben het doel om Het Nieuwe Werken te stimuleren en zijn al jaren bezig om - zonder overheidssubsidie - op hun eigen deelgebied Het Nieuwe Werken naar een hoger plan te tillen. De nieuwe organisatie gaat Stichting TelewerkForum Het Nieuwe Werken (TWF-HNW) heten.

Tags: het nieuwe werken, efficiënter werken, flexibel werken, innovatie, telewerkprijs

Deel dit artikel via Email Deel dit artikel op Twitter Deel dit artikel op Facebook Deel dit artikel op Hyves Deel dit artikel op LinkedIn Deel dit artikel op NuJij.nl
0 reacties


Vertel ons hoe u erover denkt


Plaats een reactie met uw LinkedIn account Klik op de LinkedIn button om een reactie te plaatsen


Gerelateerd Nieuws

Een op vijf werkgevers controleert thuiswerkend personeel Een op vijf werkgevers controleert thuiswerkend personeel

Bent u slimmer dan uw baas? Bent u slimmer dan uw baas?

Werk-privé balans is lastiger voor vrouwen Werk-privé balans is lastiger voor vrouwen

Hoe belangrijk is diversiteit in uw bedrijfscultuur? Hoe belangrijk is diversiteit in uw bedrijfscultuur?

Driekwart keer zoveel flexibele werknemers in vijftien jaar Driekwart keer zoveel flexibele werknemers in vijftien jaar

Speciale werkplekken voor oudere werknemers Speciale werkplekken voor oudere werknemers

Drie op tien werknemers werkt wel eens 's avonds Drie op tien werknemers werkt wel eens 's avonds

Gerelateerde Blogs

Vertrouwen in een virtuele werkomgeving (Deel 1)

hnwblog

Wanneer je met een team mensen samenwerkt aan een gezamenlijk doel moet je elkaar kunnen vertrouwen. En om dat vertrouwen op te bouwen, is tijd nodig en moet je elkaar goed leren kennen. Maar 'vertrouwen', wat is dat? Bedoelen we allemaal hetzelfde a...


Afwijken van het proces: Organisatorische olifantenpaadjes

hnwblog

Olifantenpaadjes zijn er in allerlei soorten en maten: Fysieke olifantenpaadjes (de uitgesleten paadjes in het gras), sociale olifantenpaadjes (gedragspatronen die we niet verwachten of gepland hadden) en olifantenpaadjes in organisaties, waar mensen...


Het Nieuwe Werken eist persoonlijke effectiviteit (I)

hnwblog

Persoonlijke effectiviteit is cruciaal om het Nieuwe Werken te laten slagen, maar wat is dat eigenlijk, persoonlijke effectiviteit? Aangezien de hoeveelheid tijd en energie die een medewerker beschikbaar heeft constant is, zit de crux hem er dus in o...