"Meer dan 3071 artikelen over Het Nieuwe Werken"

Werken 2.0

Nieuws


Het Nieuwe Werken, maar hoe dan? - 27 november 2009

Het Nieuwe Werken, maar hoe dan? - 27 november 2009


Datum: 27 november 2009
Docenten: Robin van Koppen en Thijs Weenk (Tam Tam)
Prijs: euro; 495, max. 15 deelnemers
Locatie: Seats2Meet.com, Moreelsepark, Utrecht

Wat is het nieuwe werken? Hoe betekent het iets voor mijn bedrijf, en wat zijn de gevolgen van de verandering? Hoe kan technologie mij ondersteunen in deze nieuwe manier van werken? Deze training over het nieuwe werken richt zich op mensen die vooruitlopen binnen hun organisatie en extra kennis en kunde nodig hebben om hun organisatie te overtuigen van het nut en de noodzaak van het nieuwe werken. Bereid je voor op een dag met inspiratie en actief mee werken.

Het Nieuwe Werken, maar hoe dan?
Het nieuwe werken wordt vaak gezien als ‘thuiswerken', of ‘plaats en tijd onafhankelijk werken'. Maar je kan het ook zien als een breder concept ingezet door maatschappelijke en internet ontwikkelingen.
Deelnemers aan de training worden uitgedaagd om na te denken over de impact van het nieuwe werken op hun eigen werk en organisatie. Daarna gaan we in op kansen die deze ontwikkelingen bieden. Zowel op de lange termijn als meer concrete zaken die je morgen op kan pakken.

Voor wie?
Deze training richt zich op mensen die vooruitlopen binnen hun organisatie en extra kennis en kunde willen om hun organisatie te overtuigen van het nut en de noodzaak van het nieuwe werken. Bereid je voor op een dag met inspiratie en actief mee werken.

Vragen die aan de orde komen
Hoe verandert de maatschappij de komende paar jaar en hoe ziet je organisatie er dan uit? Hoe doe ik er mijn voordeel mee?
Hoe hou je binding met je klanten en je netwerk? Hoe ga je om met kennis en werk je samen met de mensen om je heen en hoe kan technologie jou hierin ondersteunen.

Klik hier voor meer informatie

Tags: efficiënter werken, lifehacking, wat is het nieuwe werken, training

Deel dit artikel via Email Deel dit artikel op Twitter Deel dit artikel op Facebook Deel dit artikel op Hyves Deel dit artikel op LinkedIn Deel dit artikel op NuJij.nl
0 reacties


Vertel ons hoe u erover denkt


Plaats een reactie met uw LinkedIn account Klik op de LinkedIn button om een reactie te plaatsen


Gerelateerd Nieuws

Millennials willen baan die past bij hun persoonlijkheid Millennials willen baan die past bij hun persoonlijkheid

Onuitgesproken issues belemmeren goed werkgeverschap Onuitgesproken issues belemmeren goed werkgeverschap

We willen werken op een duurzaam kantoor We willen werken op een duurzaam kantoor

35 plusser? Hoe hou je je werk leuk? 35 plusser? Hoe hou je je werk leuk?

Talent schaars? Weet waar je zoekt Talent schaars? Weet waar je zoekt

Kwart van de jonge professionals kampt met burn-out Kwart van de jonge professionals kampt met burn-out

Anders werken begint van binnen Anders werken begint van binnen

Gerelateerde Blogs

Vertrouwen in een virtuele werkomgeving (Deel 1)

hnwblog

Wanneer je met een team mensen samenwerkt aan een gezamenlijk doel moet je elkaar kunnen vertrouwen. En om dat vertrouwen op te bouwen, is tijd nodig en moet je elkaar goed leren kennen. Maar 'vertrouwen', wat is dat? Bedoelen we allemaal hetzelfde a...


Afwijken van het proces: Organisatorische olifantenpaadjes

hnwblog

Olifantenpaadjes zijn er in allerlei soorten en maten: Fysieke olifantenpaadjes (de uitgesleten paadjes in het gras), sociale olifantenpaadjes (gedragspatronen die we niet verwachten of gepland hadden) en olifantenpaadjes in organisaties, waar mensen...


Het Nieuwe Werken eist persoonlijke effectiviteit (I)

hnwblog

Persoonlijke effectiviteit is cruciaal om het Nieuwe Werken te laten slagen, maar wat is dat eigenlijk, persoonlijke effectiviteit? Aangezien de hoeveelheid tijd en energie die een medewerker beschikbaar heeft constant is, zit de crux hem er dus in o...