"Meer dan 3184 artikelen over Het Nieuwe Werken"

Werken 2.0

Nieuws


Seminar: Kennisgebaseerd werken 2.0 met ABN AMRO en Achmea - 30 november 2009

Seminar: Kennisgebaseerd werken 2.0 met ABN AMRO en Achmea - 30 november 2009


Soort evenement: Seminar
Aantal plaatsen: Maximaal 150 deelnemers
Data: 30 november
Organisator: Knowledge Values
Totale tijdsduur: 17:30 - 21:00
Locatie: Dialogues House, Foppingadreef 26, 1102 BS, Amsterdam
Prijs: €0,-  

Tijdens het Smart Seminar staat geavanceerd kennisgebaseerd werken als driver van het versnellen van IT en processen centraal. Best practices tonen aan dat slim inzetten van enterprise intelligence direct leidt tot betere customer experience, het service level drastisch verhoogt en operationele kosten drastisch verlaagt. ABN AMRO en Achmea tonen met hun cases aan dat zij frontrunners zijn op het gebied van geavanceerd kennisgebaseerd werken.

Best practices geavanceerd kennisgebaseerd werken

Op maandag 30 november 2009 organiseert Knowledge Values van 18:00 tot 20:30 uur een gratis Smart Seminar in het Dialogues House in Amsterdam (www.dialogueshouse.nl). Tijdens dit evenement worden best practices van onze geavanceerde kennismanagement aanpak gepresenteerd.

De kenniseconomie is geen fictie meer maar een feit. Kennis is een productiefactor geworden en daarmee cruciaal voor ondernemingen om te overleven. Waarom managen we kennis dan nog zo slecht? We verstoppen kennis in systemen, hoofden van experts en in statische documenten en flowcharts terwijl interactiviteit, snelle inzetbaarheid, personalisatie en functioneel gebruik van kennis geeist wordt door de medewerker en consument van nu.

De ROI van de aanpak die bedrijven tot nu toe hanteren om hun kennis schaalbaar te maken is dramatisch. Zo blijkt uit onderzoek van Delphi dat werknemers gemiddeld 20% van hun tijd spenderen aan het zoeken naar de juiste informatie om hun taken te kunnen verrichten. Dit staat gelijk aan één werkdag per week, 2,5 maand per jaar of 20% van de salarisuitgaven. En dat ondanks al de investeringen.

Tijd dus voor de next generation kennisgebaseerd werken. Waarbij het “Zoek-paradigma wordt vervangen door het “Vind-paradigma$rdquo; en directe bruikbaarheid van kennis binnen de context van de gebruiker centraal staat.

Tijdens het Smart Seminar tonen ABN AMRO en Achmea / Eureko Academy Life & Pensions aan dat zij frontrunners zijn op het gebied van geavanceerd kennisgebaseerd werken. Paul Iske en Larry Lucardie verzorgen de introductie vanaf 18.00 uur. Waarna Ronald Maas met “Helder en Volledig E-Hypotheekadvies“ en Anton Peeters met “Intelligent E-Opleidingsadvies“ hun best practices toelichten. We sluiten rond 20.30 uur af met een borrel.

Uw deelname is gegarandeerd als u een bevestiging met een persoonlijk deelnemersnummer per e-mail ontvangt.
Let wel: er is slechts een beperkt aantal toegangskaarten beschikbaar, meldt u dus snel aan!
Bron: Yeon

Tags: efficiënter werken, kenniswerker, best practices

Deel dit artikel via Email Deel dit artikel op Twitter Deel dit artikel op Facebook Deel dit artikel op Hyves Deel dit artikel op LinkedIn Deel dit artikel op NuJij.nl
0 reacties


Vertel ons hoe u erover denkt


Plaats een reactie met uw LinkedIn account Klik op de LinkedIn button om een reactie te plaatsen


Gerelateerd Nieuws

Een op vijf werkgevers controleert thuiswerkend personeel Een op vijf werkgevers controleert thuiswerkend personeel

Bent u slimmer dan uw baas? Bent u slimmer dan uw baas?

Werk-privé balans is lastiger voor vrouwen Werk-privé balans is lastiger voor vrouwen

Hoe belangrijk is diversiteit in uw bedrijfscultuur? Hoe belangrijk is diversiteit in uw bedrijfscultuur?

Driekwart keer zoveel flexibele werknemers in vijftien jaar Driekwart keer zoveel flexibele werknemers in vijftien jaar

Speciale werkplekken voor oudere werknemers Speciale werkplekken voor oudere werknemers

Drie op tien werknemers werkt wel eens 's avonds Drie op tien werknemers werkt wel eens 's avonds

Gerelateerde Blogs

Vertrouwen in een virtuele werkomgeving (Deel 1)

hnwblog

Wanneer je met een team mensen samenwerkt aan een gezamenlijk doel moet je elkaar kunnen vertrouwen. En om dat vertrouwen op te bouwen, is tijd nodig en moet je elkaar goed leren kennen. Maar 'vertrouwen', wat is dat? Bedoelen we allemaal hetzelfde a...


Afwijken van het proces: Organisatorische olifantenpaadjes

hnwblog

Olifantenpaadjes zijn er in allerlei soorten en maten: Fysieke olifantenpaadjes (de uitgesleten paadjes in het gras), sociale olifantenpaadjes (gedragspatronen die we niet verwachten of gepland hadden) en olifantenpaadjes in organisaties, waar mensen...


Het Nieuwe Werken eist persoonlijke effectiviteit (I)

hnwblog

Persoonlijke effectiviteit is cruciaal om het Nieuwe Werken te laten slagen, maar wat is dat eigenlijk, persoonlijke effectiviteit? Aangezien de hoeveelheid tijd en energie die een medewerker beschikbaar heeft constant is, zit de crux hem er dus in o...