"Meer dan 3184 artikelen over Het Nieuwe Werken"

Werken 2.0

Nieuws


Conclusion - Executive Masterclass Het Nieuwe Weken - 26 januari 2010

Conclusion - Executive Masterclass Het Nieuwe Weken - 26 januari 2010


Het Nieuwe Werken gaat rond in de markt. Veel organisaties zijn ermee bezig en hebben al ervaringen opgedaan. Aanleidingen om er structureel mee te beginnen zijn heel divers en hebben vooral betrekking op het imago van de organisatie en op verbetering van het rendement. Wat ging goed? En wat zou men een volgende keer anders doen? Wat is het belang van interdisciplinaire samenwerking?

Conclusion nodigt u van harte uit voor een Executive Masterclass over Het Nieuwe Werken op dinsdag 26 januari 2010. Gedurende een middag delen ervaringsdeskundigen hun opgedane kennis en maakt u kennis met andere organisaties die met dit onderwerp bezig zijn. U wordt geïnspireerd om te komen tot een aanpak waarmee u na de early adopters nu ook de grote meerderheid binnen uw organisatie mee kunt krijgen en u de vruchten kunt plukken van Het Nieuwe Werken.

Wat is Het Nieuwe Werken?

Een visie om werken effectiever, efficiënter maar ook plezieriger te maken voor zowel de organisatie als de medewerker. De medewerker staat centraal en krijgt –binnen bepaalde grenzen– het vertrouwen, de vrijheid en de verantwoordelijkheid om te bepalen hoe, waar, wanneer, waarmee en met wie hij werkt om de afgesproken output tijdig te leveren.

Programma 26 januari 2010
13:00 uur ontvangst, daarna:

  • Welkomstwoord door Kees Froeling, Conclusion
  • Praktijkcarrousel: ervaringsdeskundigen delen hun kennis en ervaring over de implementaties die zij zelf bij hun organisatie hebben gedaan:

    • Henk van Tilborg, projectleider Het Nieuwe Werken van KPN
    • Hans Schuurmans vertelt over de opzet van de Hema Academie: hoe technologie helpt bij nieuwe leerconcepten.
    • nader bekend te maken spreker over de inrichting van het kantoor en bijbehorende facilities

  • Executive Masterclass door Frans van der Reep,gastdocent Lemniscaat. Welke ontwikkelingen doen zich voor bij organisaties en wat is daarbij de rol van Het Nieuwe Werken?

Omstreeks 17:00 uur sluiten we af met een borrel.


Locatie en routebeschrijving
Wij ontvangen u graag op Landgoed Rhederoord, Parkweg 19, 6994 CM De Steeg (bij Arnhem).
Een routebeschrijving vindt u hier.


Meer informatie
Nieuwsgierig? Of wilt u meer informatie? Stuur dan vrijblijvend een e-mail naar: Kees Froeling

Aanmelden voor de Executive Masterclass Het Nieuwe Werken
Bent u senior manager van een grote organisatie en wilt u zich verder oriënteren over wat Het Nieuwe Werken voor uw organisatie kan betekenen? Dan kunt u zich hier aanmelden.


Over Conclusion
Conclusion is een onafhankelijke onderneming met 1400 medewerkers. Wij zijn de meest veelzijdige zakelijke dienstverlener van Nederland met vier disciplines: Human Capital, Communication, Organisation en Technology. Ons hoofdkantoor staat in Utrecht en we hebben vestigingen door heel Nederland. De 25 werkmaatschappijen zijn specialisten binnen hun eigen vakgebied en werken primair voor de top 250 organisaties. Conclusion levert consultancy, managed services en detacheert professionals. Wij delen in multidisciplinaire teams onze kennis en talenten en zijn gedreven om met u een gemeenschappelijk doel te bereiken. Want we geloven dat oplossingen die in samenhang worden ontworpen beter zijn.

Conclusion past zelf Het Nieuwe Werken al jaren toe. Medewerkers zijn professionals die zelf de verantwoordelijkheid nemen en krijgen om zelf te bepalen hoe zij tot hun resultaten komen. Daarbij worden ze ondersteund door een zeer inspirerende omgeving, zowel op het gebied van huisvesting, spirit, collegialiteit als ICT.


Klik hier voor meer informatie

Tags: wat is het nieuwe werken, praktijkvoorbeelden, masterclass

Deel dit artikel via Email Deel dit artikel op Twitter Deel dit artikel op Facebook Deel dit artikel op Hyves Deel dit artikel op LinkedIn Deel dit artikel op NuJij.nl
0 reacties


Vertel ons hoe u erover denkt


Plaats een reactie met uw LinkedIn account Klik op de LinkedIn button om een reactie te plaatsen


Gerelateerd Nieuws

Een op vijf werkgevers controleert thuiswerkend personeel Een op vijf werkgevers controleert thuiswerkend personeel

Bent u slimmer dan uw baas? Bent u slimmer dan uw baas?

Werk-privé balans is lastiger voor vrouwen Werk-privé balans is lastiger voor vrouwen

Hoe belangrijk is diversiteit in uw bedrijfscultuur? Hoe belangrijk is diversiteit in uw bedrijfscultuur?

Driekwart keer zoveel flexibele werknemers in vijftien jaar Driekwart keer zoveel flexibele werknemers in vijftien jaar

Speciale werkplekken voor oudere werknemers Speciale werkplekken voor oudere werknemers

Drie op tien werknemers werkt wel eens 's avonds Drie op tien werknemers werkt wel eens 's avonds

Gerelateerde Blogs

Vertrouwen in een virtuele werkomgeving (Deel 1)

hnwblog

Wanneer je met een team mensen samenwerkt aan een gezamenlijk doel moet je elkaar kunnen vertrouwen. En om dat vertrouwen op te bouwen, is tijd nodig en moet je elkaar goed leren kennen. Maar 'vertrouwen', wat is dat? Bedoelen we allemaal hetzelfde a...


Afwijken van het proces: Organisatorische olifantenpaadjes

hnwblog

Olifantenpaadjes zijn er in allerlei soorten en maten: Fysieke olifantenpaadjes (de uitgesleten paadjes in het gras), sociale olifantenpaadjes (gedragspatronen die we niet verwachten of gepland hadden) en olifantenpaadjes in organisaties, waar mensen...


Het Nieuwe Werken eist persoonlijke effectiviteit (I)

hnwblog

Persoonlijke effectiviteit is cruciaal om het Nieuwe Werken te laten slagen, maar wat is dat eigenlijk, persoonlijke effectiviteit? Aangezien de hoeveelheid tijd en energie die een medewerker beschikbaar heeft constant is, zit de crux hem er dus in o...