"Meer dan 3184 artikelen over Het Nieuwe Werken"

Werken 2.0

Team Werken 2.0


Het team dan werken20.nl mogelijk mogelijk maakt:Willem Hunfeld Willem Hunfeld
Willem Hunfeld is trainer en adviseur bij SBI Training & Advies

RSS feed van Willem HunfeldVolg Willem Hunfeld op LinkedIn
Bekijk de blogpagina van Willem Hunfeld

Ton Meeuwissen
Ton Meeuwissen is adviseur informatiemanagement en visueel denker. Als adviseur heeft hij ruime ervaring met zaken als DMS/WFM, zaakgericht werken en procesmanagement binnen de lokale overheid. Daarbij is hij oprichter van DenkVisueel.nl. dat zich richt op het coachen van personen en teams om effectiever te worden door visueel denken tot een integraal onderdeel van het werk en de aanpak te maken . Zijn passies zijn verder het omgaan met complexiteit en alles wat met de werking van de hersenen te maken heeft.

RSS feed van Ton MeeuwissenVolg Ton Meeuwissen op TwitterVolg Ton Meeuwissen op LinkedIn
Bekijk de blogpagina van Ton Meeuwissen

Susan Smulders Susan Smulders
Susan is partner bij Moneypenny Advies & Implementatie. Gespecialiseerde consultants helpen organisaties op weg met Het Nieuwe Werken op basis van 10 jaar praktijkervaring met focus op mens, organisatie en werkprocessen.

RSS feed van Susan SmuldersVolg Susan Smulders op TwitterVolg Susan Smulders op LinkedIn
Bekijk de blogpagina van Susan SmuldersReinier Willems Reinier Willems
Reinier is uitgever van Werken 2.0 en CloudTools en heeft een achtergrond in online publishing & advertising en operations management.

RSS feed van Reinier WillemsVolg Reinier Willems op TwitterVolg Reinier Willems op FacebookVolg Reinier Willems op LinkedIn
Bekijk de blogpagina van Reinier Willems


Paul Ruijgrok Paul Ruijgrok
Paul is eigenaar/oprichter at InforU Informatiemanagement en -advies. InforU bouwt samen met u en uw collega's aan de productiviteit van de kennis- en informatiewerkers binnen uw organisatie. Dat doen wij op organisatie-, afdelings- en persoonlijk niveau.

RSS feed van Paul RuijgrokVolg Paul Ruijgrok op TwitterVolg Paul Ruijgrok op LinkedIn
Bekijk de blogpagina van Paul Ruijgrok

Pascale Petiet Pascale Petiet
Oprichter van Online Accountants MKB. Ondernemende accountants volgens het nieuwe werken: Betrokken, Eerlijk en Efficiënt

RSS feed van Pascale PetietVolg Pascale Petiet op TwitterVolg Pascale Petiet op LinkedIn
Bekijk de blogpagina van Pascale Petiet

Michel Mooij Michel Mooij
Michel Mooij is directeur van Workspace. Hij adviseert organisaties bij huisvestingsvraagstukken in relatie tot kosten, functionaliteit en flexibiliteit en vervult interim- en projectmanagement bij de invoering van het Nieuwe Werken. Daarnaast treed hij regelmatig op als spreker op congressen en auteur in de vakbladen.

RSS feed van Michel MooijVolg Michel Mooij op TwitterVolg Michel Mooij op LinkedIn
Bekijk de blogpagina van Michel Mooij

Maurice van der Woude Maurice van der Woude
Maurice van der Woude (19-02-1967) is met Personal Consult strategie adviseur voor organisaties. De bezigheden bestaan uit het ontwikkelen van strategieën die voor bedrijven voor de middellange en lange termijn van commercieel en strategisch belang zijn. Maurice heeft jarenlange ervaring opgedaan binnen diverse nationale en internationale bedrijven op het vlak van bedrijfsvoering en ICT in diverse uiteenlopende rollen waarbij advisering van directies, bestuursleden en colleges van bestuur als een rode draad door zijn carrière loopt.

RSS feed van Maurice van der WoudeVolg Maurice van der Woude op LinkedIn
Bekijk de blogpagina van Maurice van der WoudeMark Appel Mark Appel
Mark is Marketing Manager bij Twinfield International BV.
"Mark is een enthousiaste jongen, heeft een uitgebreide woordenschat en doet goed mee in de groep. Springt soms van de hak op de tak maar heeft een zeer brede interesse." Rapportbespreking 1977 1e klas basisschool De Springplank.


RSS feed van Mark AppelVolg Mark Appel op TwitterVolg Mark Appel op FacebookVolg Mark Appel op LinkedIn
Bekijk de blogpagina van Mark Appel

Marianne Sturman Marianne Sturman
Marianne Sturman is oprichter en directeur van Moneypenny: Managers van Het Nieuwe Werken! Marianne behaalde haar BA-opleiding in de VS en haar MBA-diploma aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Haar expertise ligt op het gebied van sales en marketing van hightech concepten en producten.

RSS feed van Marianne SturmanVolg Marianne Sturman op TwitterVolg Marianne Sturman op LinkedIn
Bekijk de blogpagina van Marianne Sturman

Marc Oskam Marc Oskam
Marc is auteur van het boek “Venijn in de start", een essayistische handleiding voor hen die leidinggeven aan een team, en bedenker van de Vakmanschap Checklist. Vanuit het gedachtengoed van het boek bied Marc diensten aan op het gebied van organisatieontwikkeling, (management)teambegeleiding en individuele coaching van managers.

RSS feed van Marc OskamVolg Marc Oskam op TwitterVolg Marc Oskam op LinkedIn
Bekijk de blogpagina van Marc Oskam
Jeroen Arts Jeroen Arts
Jeroen Arts is initiator en mede-eigenaar van Deskbookers.com, de nieuwe boekingssite voor flexwerkplekken in Nederland. Middels dit platform wil Jeroen tijd- en plaatsonafhankelijk werken in Nederland faciliteren, en het gebruik van verschillende werklocaties door flexwerkers stimuleren.

RSS feed van Jeroen ArtsVolg Jeroen Arts op TwitterVolg Jeroen Arts op FacebookVolg Jeroen Arts op LinkedIn
Bekijk de blogpagina van Jeroen Arts


Hans Doorenspleet Hans Doorenspleet
Adviseur en verandermanager met zijn wortels in de accountancy, met een ruime en gedegen kennis van bedrijfskundige onderwerpen. Coach van bedrijven, teams en individuen. Kenmerk daarbij is het creëren dan daadwerkelijke, duurzame beweging.

RSS feed van Hans DoorenspleetVolg Hans Doorenspleet op TwitterVolg Hans Doorenspleet op LinkedIn
Bekijk de blogpagina van Hans Doorenspleet

Redactie Werken 2.0 Redactie Werken 2.0
De redactie van Werken 2.0 bestaat uit diverse journalisten.

RSS feed van Redactie Werken 2.0Volg Redactie Werken 2.0 op Twitter
Bekijk de blogpagina van Redactie Werken 2.0


Erwin de Beer Erwin de Beer
Erwin de Beer (1964) werkt als adviseur ICT in het Onderwijs bij de Hanzehogeschool Groningen en voor zijn eigen Dreams Matter. Erwin's droom is dat duizenden mensen geïnspireerd raken om hùn droom te gaan realiseren, en dat hij een aantal van die mensen daarbij mag ondersteunen. Naast dromen heeft Erwin een passie voor effectiviteit, efficiëntie en social media.

RSS feed van Erwin de BeerVolg Erwin de Beer op TwitterVolg Erwin de Beer op LinkedIn
Bekijk de blogpagina van Erwin de Beer


Emiel Emiel
Emiel (1984) is een freelance journalist en mediamaker. Hij maakt gebruik van video, foto, audio en tekst om verhalen te vertellen. Emiel werkt voor zowel commerciële als journalistieke opdrachtgevers.

RSS feed van Emiel
Bekijk de blogpagina van Emiel

Berenschot Berenschot
Mark A.A.J. Leenaerts MA MSc is adviseur bij Berenschot. Mark houdt zich bezig met vraagstukken die betrekking hebben op ICT-innovatie, digitale dienstverlening en Het Nieuwe Werken.

Karin Galgenbeld MSc MScBA is adviseur bij Berenschot. Karin houdt zich bezig met Het Nieuwe Werken en professionalisering van grootschalige organisatieveranderingen.


RSS feed van Berenschot Volg Berenschot  op TwitterVolg Berenschot  op LinkedIn
Bekijk de blogpagina van Berenschot

Arjan Verhoeven Arjan Verhoeven
Arjan is consultant bij Berenschot en studeerde Organisatieantropologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam, na zijn HBO Leisure management (moderne media). Hij houdt zich bezig met organisatievraagstukken die betrekking hebben op kunst en cultuur, diversiteit en Het Nieuwe Werken.

RSS feed van Arjan VerhoevenVolg Arjan Verhoeven op TwitterVolg Arjan Verhoeven op LinkedIn
Bekijk de blogpagina van Arjan Verhoeven

Bart van den Tol Bart van den Tol
Bart is zelfstandig backend webdeveloper en gespecialiseerd in het koppelen van applicaties. Bart ontwikkelt het systeem achter werken20.nl

RSS feed van Bart van den TolVolg Bart van den Tol op TwitterVolg Bart van den Tol op LinkedIn
Bekijk de blogpagina van Bart van den Tol

Arjan Hooiveld Arjan Hooiveld
Adviseur digitale media, contentmanager en projectcoördinator. Sinds 1 september 2010 werk ik als contentcoördinator bij uitgeverij Reed Business. Daarvoor heb ik als initiatiefnemer van Werken 2.0 en medeoprichter van HNWBlog veel geschreven over Het Nieuwe Werken en diverse presentaties over Het Nieuwe Werken verzorgd.

RSS feed van Arjan HooiveldVolg Arjan Hooiveld op TwitterVolg Arjan Hooiveld op FacebookVolg Arjan Hooiveld op LinkedIn
Bekijk de blogpagina van Arjan Hooiveld